Поръчай онлайн

hr

Здравейте и благодарим, че се доверихте на HAIRGAIN.

С попълването на полетата по-долу Вие правите Вашия избор за продукти Micro Cell. Доставките се извършват с ЕконтЕкспрес. При поръчка на 1 бр. продукт се заплаща допълнително 4.50 лева за доставка. При поръчка на 2 или повече продукта доставката е БЕЗПЛАТНА.

 

Вашата поръчка ще бъде обработена и подадена за доставка към офис на ЕконтЕкспрес в София до 24 часа след нейното получаване. Доставките до адрес се извършват съгласно графика за доставка на ЕконтЕкспрес – http://www.econt.com/offices/. Доставките до офис на ЕконтЕкспрес се извършват до два работни дни след получаването им . За доставки в събота, неделя и официални празници към общата стойност за плащане се начислява допълнителна такса (съгласно условията на Еконт Експрес) от 2.50 лева . Поръчаните продукти се заплащат на куриера с наложен платеж при получаването им. При необходимост от фактура, моля посочете данни за нейното издаване в полето : Бележки.

Тук може да прочетете условията за ползване на уебсайта   https://hairgain.eu.

Поръчайте Hairgain

АКО РАЗПОЛАГАТЕ С ВАУЧЕР ЗА ОТСТЪПКА, МОЛЯ ДА ПОСОЧИТЕ НЕГОВИЯ НОМЕР В ПОЛЕТО „ЗАБЕЛЕЖКИ“, ЗА ДА БЪДЕ ВЗЕТ ПРЕДВИД ПРИ ИЗЧИСЛЯВАНЕ СУМАТА НА ВАШАТА ПОРЪЧКА!

Поръчайте Skingain

АКО РАЗПОЛАГАТЕ С ВАУЧЕР ЗА ОТСТЪПКА, МОЛЯ ДА ПОСОЧИТЕ НЕГОВИЯ НОМЕР В ПОЛЕТО „ЗАБЕЛЕЖКИ“, ЗА ДА БЪДЕ ВЗЕТ ПРЕДВИД ПРИ ИЗЧИСЛЯВАНЕ СУМАТА НА ВАШАТА ПОРЪЧКА!

Вносител

“МАКАВЕ ЕООД”

1517 София, България
ул.Константин Фотинов No113A,
ет.3, офис 9

Телефони

(+359) 0878 70 20 26
(+359) 0878 70 20 23

Електронна поща

metev.ivan@gmail.com
metev@makave.eu

Мнения

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Научих за SKINGAIN от приятелка. В началото се отнесох малко с недоверие, но след като прочетох за клиничните изследвания и резултатите, реших да се доверя на SKINGAIN. Ползвам го вече 3-ти месец. Наистина кожата ми е по-еластична и нежна от преди! Доволна съм!
Ангелина, ползва SKINGAIN
SKINGAIN наистина подхранва и заздравява косата! Бях се уплашил, че започвам да оплешивявам, тъй като при разресване на косата се събираше топка косми в дланите ми. Поинтересувах се и след кратко проучване от моя страна се доверих на SKINGAIN! Сега всичко е ОК.
Симеон Филипов, ползва HAIRGAIN