Клинично проучване проведено в рамките на 18 месеца относно ефективността на Hair Gain™.

През първите 6 месеца група А от тествани получават Hair Gain™, а група Б – плацебо ( таблетки без активни съставки).

При участниците от група А – приемали HAIR GAIN™ веднага се забелязва подобрение.

Графиката показва , че в групата на Hair Gain™ се регистрира положителен ефект още със стартиране на изследването, след 6 месеца ефектът се определя като добър (резултат 5,7), а след 12 месеца – като отличен (резултат 7,9).
Разликата в растежа на коса се забелязва ясно и в снимките, направени съответно след 6 и 12 месеца. След 6 месеца косата е пораснала средно с 32,4%, а след 12 месеца- 63,9%. По време на изследването 90% от изследваните забелязват, че косата им расте по-бързо и се сгъстява.

По време на изследването бяха направени динамични заснемания на растежа на косата с денситометър, който отчита числеността на космите във фотографирания участък и фаза им на развитие. Видимо космите в анагенна фаза са повече, което ясно доказателство за стимулиране на растежа и попомагане появата на нова коса.

Участници са 60 човека от двата пола, разделени в две групи:

 

            група А 27/2 – м/ж – приемащи Hair Gain™;

група Б 28/3 – м/ж – приемащи плацебо.

 

Всичките с установен косопад в последната една година.

Ползи от Hair Gain

Спира косопада и стимулира растежа:

Hair Gain™ съдържа специален хранителни комплекс от морски полизахариди, антиоксиданти, витамини, минерали и аминокиселини, които спират косопада и стимулират растежа на коса. Биотинът, цинкът, аминокиселините, фолиевата киселина и витамини от В групата са полезни за естественото обновяване на косата

Придава лъскавост и нежност на косата:

Атаки от така наречените „свободни радикали“ могат да съкратят живота на косъма. За това е важно организмът да има достатъчно количество антиоксиданти, за да могат да неутрализират ефекта на тези атаки. Витамините В2, С и Е, минералът цинк и екстракта от гроздови семки допринасят за предпазването на организма от окислителен стрес.

Прави кожата по-гладка и заздравява ноктите

Основните компоненти на кожата са колаген, еластин и глюкозаминови глюкани. С напредване на възрастта способността на тялото да синтезира тези компоненти намалява. Като резултат се появяват бръчките и грапавините по лицето. Морският комплекс заедно с витамините В, С и Е в Hair Gain™ допринасят за запазването на колагена в кожата и забавя образуването на бръчки. Косата, кожата и ноктите постоянно се подновяват и за това се допълнителни хранителни вещества, за да растат. Цинкът и морските микроелементи правят ноктите по-здрави.

Искате ли да спрете косопада само за 30 дни?