Факти за колагена

hr

Колагенът е „лепилото”, което държи тялото, както и амортисьорът във всички наши стави. Колагенът е основният белтък в човешкото тяло, 60 % тялото се състои от съединителна тъкан, а тя от своя страна е съставена от над 80% колаген. Той е естествена съставка от структурата на сухожилията, връзките, ставите, мускулите, кожата, косата и други органи.
•Кожата съдържа над 75% колаген
•Над 30% от телесната маса е колаген
•Ставите съдържат над 70% колаген.
Друг важен елемент от съединителната тъкан е хиалуроновата киселина, която изпълнява функцията на лубрикант, придава гладкост на кожата и способства за запазването на влагата в оптимални нива. За съжаление нейното количество в организма също намалява с годините и това води до загубата на обем, отпуснатост и бръчки.

SkinGain съдържа уникално комбинирани две патентовани съставки:

Collagen 1: PEPTANTM и Collagen 2: CARTIDEA® с добавен вит. С.

PEPTANTM е чист натурален хидролизиран тип I колагенен пептид без никакви добавки, извлечен от говежди източници. Подобрява здравето на кожата, ставите, костите, метаболизма в тъканите. PEPTANTM съдържа 18 аминокиселини, включително висок глицин, хидрокси-пролин и глутаминова киселина.
CARTIDEA® е колаген тип II, екстрахиран от пресен суров хрущял на скат. Хидратира кожата, стимулира производството на нови количества колаген и еластин и предпазва кожата от стареене. CARTIDEA® има естествено съдържание на 30% ходроитин сулфат, 5% хиалуронова киселина, 15% глюкозамин сулфат, 6 % хидроксипролин и 9 % пролин.
Витамин С поддържа еластичността на кожата, намалява хиперпигментацията, допринася за образуването на колаген
skinGain съдържа още: фруктоза, инулин, сукралоза (подсла- дител), бета каротин и регулатор на киселинността (citric acid).

Клинично доказана ефективност с медицински изследвания.

Skingain допринася за

hr

Свежа кожа

SKINGAIN поддържа кожата свежа, като и придава еластичност и я прави по-мека и нежна.

Млада кожа

SKINGAIN придава свежест на кожата, като подпомага хидратирането и така я поддържа млада.

Подхранване на клетките

SkinGain доставя на кожата collagen I & II,  хиалуронова киселина и витамин С

Искате ли да имате свежа, еластична и мека кожа?

Вносител

“МАКАВЕ ЕООД”

1517 София, България
ул.Константин Фотинов No113A,
ет.2, офис 7

Телефони

(+359) 0878 70 20 26
(+359) 0878 70 20 23

Електронна поща

metev.ivan@gmail.com
metev@makave.eu

Мнения

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Научих за SKINGAIN от приятелка. В началото се отнесох малко с недоверие, но след като прочетох за клиничните изследвания и резултатите, реших да се доверя на SKINGAIN. Ползвам го вече 3-ти месец. Наистина кожата ми е по-еластична и нежна от преди! Доволна съм!
Ангелина, ползва SKINGAIN
HAIRGAIN наистина подхранва и заздравява косата! Бях се уплашил, че започвам да оплешивявам, тъй като при разресване на косата се събираше топка косми в дланите ми. Поинтересувах се и след кратко проучване от моя страна се доверих на SKINGAIN! Сега всичко е ОК.
Симеон Филипов, ползва HAIRGAIN