Косопад при жените

hr

Косопада при жените е едно от най-неприятните явления и за съцаление се среща все по-често. Не е пресилено да се каже , че това е истинско проклятие и всяка една жена в съвременния свят е силно притеснена, щом види по-голямо количество косми оставащи по гребена или четката след разресване на косата. Едва ли можем да посочим само една конкретна причина, действие или бездействие, причиняващо косопад при жените – НЕ!

Но в наши дни МОЖЕМ да влияем върху явлението косопад при жените!

Косопад при жените – причини


Бременност и кърмене:
Много жени изпитват ужаса на косопада след раждане. Общо предположение е, че това се дължи на кърменето. Косопада при жените, след раждането възниква поради хормонални промени, но може и да възникне и при жени, които по различни причини не могат или ще кърмят.

Изтощаване на косата при боядисване на косата.
Косопада при жените, понякога е причинен от прекалено често боядисване, в резуллтат на което, косата се изтощава. Този фактор обаче в повечето случаи се комбинира с последващите фактори като стреса и неправилното хранене. Все пак специалистите препоръчват да се храните правилно, когато се боядисвате прекалено често.

Косопад при жените – причини

Стрес – поредната жертва на стреса, в който живеем , може да бъде косата ни! Недостатъчно спане, прекалената несигурност и явната преумора се отразяват както на целия ни организъм , така и на силата на нашата коса. Косъма губи здравината си и постепенно изтънява и пада.

Неправилно хранене – едно от основните фактори за косопада при жените са постоянното подлагане на организма на всякакъв вид диети и ограничения в приемането на различни хранителни вещества.

Прием на лекарства – косопада при жените може да се дължи също така и на прием на определени лекарства, особено ако същите се приемат по-продължително време!

Най-добрата защита против косопад!

 

  • Hair Gain™ таблетки
  • Спира косопада само за месец*
  • Стимулира растежа на коса с до 63% за 12 месеца.
  • Клинично доказана ефективност с медицински изследвания.
  • Видими резултати след 4-6 седмици
  • Хранителна добавка за подпомагане на организма при загуба на коса.
  • Заздравява косъма,стабилизира катагенната фаза, подпомага устойчивостта на косата, предпазва от накъсване,
  • придава блясък и нежност, подпомага растежа и гъстотата на косата.
  • Hair Gain™ таблетки са запазена търговска марка на Med – Eq Pharma, Норвегия

Клинично доказана ефективност с медицински изследвания.

Искате ли да спрете косопада само за 30 дни?

Вносител

“МАКАВЕ ЕООД”

1517 София, България
ул.Константин Фотинов No113A,
ет.2, офис 7

Телефони

(+359) 0879 98 95 93 офис, Пн-Пт: 9:00-17:00ч
(+359) 0878 70 20 26
(+359) 0878 70 20 23

Електронна поща

metev.ivan@gmail.com
metev@makave.eu

Мнения

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Научих за SKINGAIN от приятелка. В началото се отнесох малко с недоверие, но след като прочетох за клиничните изследвания и резултатите, реших да се доверя на SKINGAIN. Ползвам го вече 3-ти месец. Наистина кожата ми е по-еластична и нежна от преди! Доволна съм!
Ангелина, ползва SKINGAIN
SKINGAIN наистина подхранва и заздравява косата! Бях се уплашил, че започвам да оплешивявам, тъй като при разресване на косата се събираше топка косми в дланите ми. Поинтересувах се и след кратко проучване от моя страна се доверих на SKINGAIN! Сега всичко е ОК.
Симеон Филипов, ползва HAIRGAIN