Косопад при мъжете

hr

Косопада при мъжете  е едно от най-неприятните явления и за съцаление се среща все по-често.

Косопада при мъжете, може да варира от изтъняване на косъма и оредяване на косата до пълна плешивост.

Приблизително 400,000 от българските мъже страдат от косопад. 40% от всички български мъже имат загуба на коса в различна степен, най-вече на възраст след 35 години. Броят нараства с възрастта. Косопад при мъжете, който видимо се забелязва е 60% при мъжете над 60 годишна възраст. Едва ли можем да посочим само една конкретна причина, действие или бездействие, причиняващо косопад при мъжетете – НЕ! Загубата на коса е следствие на редица различни причини!

Но в наши дни МОЖЕМ да влияем върху явлението косопад при мъжете!

Косопад при мъжете – причини


Kосопада при мъжете, може да е симптом на заболяване – напр. системен лупус еритематозус, сифилис, заболявания на щитовидната жлеза (хипо- или хипертиреодизъм), дисбаланс на половите хормони, хранителни нарушения (особено дефицит на белтъци, желязо, цинк и биотин). Изброените дефицити са често срещани при хора, водещи тежки диети, и при жени с тежко менструално кървене.

Гъбична инфекция на скалпа – при това състояние се наблюдава загуба на коса в различни зони на скалпа. Причинява се от някои видове гъбички. Те предизвикват счупване на косъма в областта на скалпа; наблюдава се отделяне на люспи от скалпа; често се среща при деца.

Косопад при мъжете – причини

Стрес – поредната жертва на стреса, в който живеем , може да бъде косата ни! Недостатъчно спане, прекалената несигурност и явната преумора се отразяват както на целия ни организъм , така и на силата на нашата коса. Косъма губи здравината си и постепенно изтънява и пада.

Неправилно хранене – едно от основните фактори за косопада при мъжете. Нередовното хапване на крак или преяждане влияят отрицателно както на самия организъм , така и косата и могат да са една от причините за косопада при мъжете.

Прием на лекарства – косопада при мъжете може да се дължи също така и на прием на определени лекарства, особено ако същите се приемат по-продължително време!!

Спиране на косопад при мъжете с Hairgain

Най-добрата защита против косопад!

 

  • Hair Gain™ таблетки
  • Спира косопада само за месец*
  • Стимулира растежа на коса с до 63% за 12 месеца.
  • Клинично доказана ефективност с медицински изследвания.
  • Видими резултати след 4-6 седмици
  • Хранителна добавка за подпомагане на организма при загуба на коса.
  • Заздравява косъма,стабилизира катагенната фаза, подпомага устойчивостта на косата, предпазва от накъсване,
  • придава блясък и нежност, подпомага растежа и гъстотата на косата.
  • Hair Gain™ таблетки са запазена търговска марка на Med – Eq Pharma, Норвегия

Клинично доказана ефективност с медицински изследвания.

Искате ли да спрете косопада само за 30 дни?

Вносител

“МАКАВЕ ЕООД”

1517 София, България
ул.Константин Фотинов No113A,
ет.2, офис 7

Телефони

(+359) 0879 98 95 93 офис, Пн-Пт: 9:00-17:00ч
(+359) 0878 70 20 26
(+359) 0878 70 20 23

Електронна поща

metev.ivan@gmail.com
metev@makave.eu

Мнения

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Научих за SKINGAIN от приятелка. В началото се отнесох малко с недоверие, но след като прочетох за клиничните изследвания и резултатите, реших да се доверя на SKINGAIN. Ползвам го вече 3-ти месец. Наистина кожата ми е по-еластична и нежна от преди! Доволна съм!
Ангелина, ползва SKINGAIN
SKINGAIN наистина подхранва и заздравява косата! Бях се уплашил, че започвам да оплешивявам, тъй като при разресване на косата се събираше топка косми в дланите ми. Поинтересувах се и след кратко проучване от моя страна се доверих на SKINGAIN! Сега всичко е ОК.
Симеон Филипов, ползва HAIRGAIN